fredag 30. september 2011

PIZZABOK - en bok for ganen og øyet!Torsdag kveld var jeg på lanseringen av "PIZZABOK" på Åpent Bakeri. Her krydde det av glade mennesker, spennende pizza og herlig prosecco - for en feiring! Selv om det var fristende å være i den gode stemningen og bare fokusere på den, kjente jeg at trangen til å forevige meldte seg.
En av mine venner Lars Petter Pettersen, som også er en svært dyktig og anerkjent fotograf, inviterte meg til å feire denne begivenheten. Han har vært med å gjøre boken fantastisk med sine levende, vakre og spennende bilder - man vil bare lage og spise pizza! Gratulerer med et glitrende resultat, Lars Petter!På lanseringsfesten kunne vi kose oss med flere spennende, italienske pizzaer. Jeg er ikke et utpreget pizzamenneske, men disse falt virkelig i smak! En fugl hvisket meg i øret at en av "hemmelighetene" ligger i å bruke creme fraiche på pizzaen. Det fine er at du også kan bli en pizzaguru og skape de himmelske smakene jeg lot meg fortrylle av på torsdag - alle tips og triks står i boken!


Boken gir deg inspirasjon gjennom både tekst og bilder. Kjøp den og gled deg til hjemmelaget pizza på italiensk vis - det vil bli et herremåltid, en gourmetopplevelse av de sjeldne. 
2 kommentarer:

  1. Jeg elsker Italia, jeg elsker pizza og jeg er glad i å lage mat - tror nok dette er en bok jeg må ha! :) Fine bilder!!

    SvarSlett
  2. Nyyyydelige bilder :)

    Gratulerer så mye med nettsiden, den er kjempefin.. legger meg til som følger her også jeg :)

    Klem

    SvarSlett