mandag 12. september 2011

Det flasker seg!


Husker du disse?
Om ikke kan du lese om dem og andre spennende funn her.Det kan hende du finner flasker av den gode, gamle sorte på loppis eller bruktmarked. Om ikke kan du kjøpe lignende flasker hos Åhlens eller Ikea.


Nå har flaskene blitt fyllt med herlig saft og sukker - jeg synes de har blitt kjempelekre!


For å vite hva flaskene inneholder, trenger du selvfølgelig merkelapper. Det finnes tusen måter å lage merkelapper på, men det aller lekreste synes jeg er lappene fra Clas Ohlssons pregemaskin.Kanskje kan du bruke lappene til noe annet hyggelig? Du kan jo klistre en lapp på kjærestens 7. sans, merke skolebøkene eller lage et navneskilt til døren din?LYKKE TIL!10 kommentarer:

 1. Hei på deg! For en utrolig flott blogg du har! Masse nydelige bilder. Takk for inspirasjonen. Gleder meg til å følge deg videre. :) Ha en herlig kveld!

  SvarSlett
 2. Takk for hygglig kommentar hos meg!! Du så pussig - jeg har akkurat kjøpt to vannflasker lignende det første bildet og brukt lik din DYMO til å skrive VANN på flaskene!! Stilig - DYMO er flittig i bruk her hos meg!
  Flott blogg - følger med deg videre jeg!
  Heidi :)

  SvarSlett
 3. Åh, for et nydelig innlegg! Jeg fikk faktisk ei sånn flaske i bursdagsgave! Med blomster på, da! Også iste på den ene flaska, da; me likey!

  SvarSlett
 4. Så fine disse flaskene var :) Og med slike lapper på så fikk de en personlighet ;) Nydelige bilder du tar . Og fin blogg :)Takk for hyggelig hilsen inne hos meg :)

  Hilsen Janne

  SvarSlett
 5. Sååå fint innlegg...bildene dine er nyyydelige!!! Dymo'n er god å ha :)

  GLEDER MEG TIL Å SE DEG I MORGEN!!!

  Klemmer fra Stine

  SvarSlett
 6. Hei:)
  Går litt bananas med dymoen innimellom jeg..kjekt redskap..
  Utrolig herlige bilder..
  ønsker deg en fin kveld..
  :)

  SvarSlett
 7. Hei Frøken Alvestøv!

  Klart vi kan ta det hos deg også ;O)
  Så koselig å komme inn i bloggen din og nå ble jeg inspirert. Jeg vil også ha en sånn maskin fra Clas Olson! Så bra du skrev hvor den kan kjøpes. Den er litt gøy da og flaskene var kjempe fine!!

  Liv ;O)

  SvarSlett
 8. Jätte fina flaskor! Så fint med porslinskorken.

  Må så gott!

  //Johanna

  SvarSlett
 9. Så skjønne de ble! Og ikke minst fristende! Kjempefin blogg du har - med utrolig vakre bilder!! Følger deg med glede!

  Tusen takk for hyggelig hilsen hos meg:) Fant bloggen din gjennom den, så d var kjekt!

  SvarSlett
 10. Jeg har noen sånne flasker, takk for tipset med lapper på!:-)
  Har blitt følger av deg, for her vil jeg lese mer:-)

  Ha en fin dag!

  SvarSlett