søndag 14. august 2011

Meg ♥ Sverige ♥ LoppisEtter en lang ferie med reisetips her hos Frøken Alvestøv, rettes nå fokuset tilbake på bloggens egentlige formål; kreativitet, foto og interiør. Jeg gleder meg til å gå høsten i møte med dere og håper vi kan inspirere hverandre til nye, estetiske uttrykk .

Som dere vet er jeg en loppis-elsker, og loppis i Sverige er veldig moro! Men det er også viktig å nyte alle andre deler av reisen...
Stoppe opp ved skjønne skapninger som søker kontakt langs vegen. Denne bøffelen, for eksempel, forsøker å tiltrekke seg oppmerksomhet ved å ha en "tannpirker" hengende i munnviken. Stoppe ved et stille tjern og ta et bad på en solfylt dag.

Beundre de vidunderlige øyenstikkerne som med sine vakre farger danser over vannflaten.
Nyte synet av en vannlilje som ennå ikke har sprunget ut i full blomst...
eller et ungt kjærestepar som gjemmer seg mellom gresstråene. 
Ta magiske bilder og drøm deg bort.Når du er i Sverige på Loppis kan du risikere å havne på utsalg med veldig mye du ikke har brukt for, men om du har øye for skatter, kan du også gjøre riktig gode funn.
Denne dagen fant vi flere loppis, men det mest spennende var i en låve på Ängsholmen i Örebro.
Herved er loppis-sesongen i gang. God loppis!

6 kommentarer:

 1. Herlig herlig herlig!!

  Gleder meg til å se deg snart!
  Mange klemmer

  SvarSlett
 2. Trodde først du hadde kjøpt deg en utstoppet moskus eller noe, hjelpes meg, hihi! Men så fikk jeg scrollet ned til de ekte loppefunnene ;) Elsker hyllen du fant deg, den var bare nydelig. Jeg var på loppis i går og fant masse småtterier, det er SÅ deilig at sesongen er i gang igjen :) *♥*

  SvarSlett
 3. PS! Øyenstikkere er bare vidunderlige! *♥*

  SvarSlett
 4. Ja, ikke sant, Mie! Loppis er herlig:) Og øyenstikkere er små mirakler. Bare de nydelige vingene gjør meg ør...

  SvarSlett
 5. Jeg gleder meg ekstremt mye til du er tilbake på disse kanter! Bryllupsbildene dine var flotte, Stine:) Jeg er imponert over hvor tøff du er:)

  SvarSlett
 6. Ooooh! Nå fikk jeg akutt lyst til å dra på loppis i Sverige, merker jeg... Og så NYDELIGE bilder! Det av tjernet er magisk!

  SvarSlett