torsdag 13. oktober 2011

(morgrethe)


I mitt tidligere hjemfylke, Hedmark, har det den siste tiden dukket opp flere spennende skatter. Jeg har tidligere nevnt Ett Bringebær og Skafferiet, og nå kommer ett nytt tips. Om du kjører nordover på E6, liker vakkert interiør og strikking, må du ta med deg dette tipset på veien:
   
(morgrethe) er en koselig butikk som kombinerer interiør og håndarbeidsartikler. Butikken ligger i Brumunddal og åpnet november 2009. To år etter har (morgrethe) en butikk som bugner av godsaker!Hos (morgrethe) finner du interiør fra Bloomingville, Green Gate og Blafre for å nevne noen......og inspirasjonen er til å ta og føle på!
Det du ikke finner av garn hos (morgrethe), trenger du ikke! (morgrethe) selger garn av topp kvalitet fra Drops, Sandnesgarn, Mauds garn, Gjestal, Du Store Alpakka, og Nøstebarn.

Om du vil være litt ekstra kreativ på knappefronten, kan du jo velge knapper fra "Snella & Petronella". Hos "Snella & Petronella" kan du til og med få laget knapper med både egen tekst og ditt utvalgte motiv!


Omtrent hver tredje mandag arrangeres strikkecafé hos (morgrethe). Her kan du få inspirasjon, tips, smake spennende ananas eller pærebrus og møte likesinnede til en koselig prat.

Hos (morgrethe) får du alltid eksperthjelp av et kjempekoselig personale! De tar seg tid til kundene sine, kommer med gode anbefalinger og er lutter øre for dine strikkeerfaringer og interiørtanker. Gled deg til å avlegge denne skatten et besøk!

5 kommentarer:

 1. Flott butikk!!
  Nå har jeg fått ørepynt i posten!!
  Tusen takk - kjempefine!!
  Klem Heidi :)

  SvarSlett
 2. Så mange fine butikker du viser oss, Marielle!!
  Kjempeflotte bilder!

  STOR KLEM

  SvarSlett
 3. åååh pærebrus og ananasbrus fra Oscar Sylte! søte barndomsminner.... *lykkelig sukk* for en skjønn butikk. *♥*

  SvarSlett
 4. Morgrethe er FANTASTISK! Er der minst to ganger i uka;)

  SvarSlett
 5. Tack för fin kommentar i bloggen min!
  Kul att du vill följa bloggen min vidare, jag följer din också, sedan en stund tillbaka!

  Kram Frida

  SvarSlett